Actualitate

Ciolacu plagiază discursul lui Simion iar PSD politicile propuse de către AUR

Strategii de la PSD au rămas fără soluții.

Degeaba pompează partidul zeci de milioane de euro anual către tot felul de specialiști și în mituirea presei din România dacă la final ajung să plagiaze mesaje transmise de către AUR.

George Simion a venit în spațiul public cu ideea reducerii impozitării muncii până la maxim 20%. Pentru a putea balansa acest lucru a propus ca toate multinaționalele să plătească impozit de 1% pe cifra de afaceri.

Imediat după, de parcă ar fi ideile lor, au venit și cei de la PSD cu un mesaj identic, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Este clar că PSD a văzut creșterea în sondaje a AUR și speră că repetând același mesaj vor obține aceleași rezultate. Problema PSD este însă aceea că nu prezintă credibilitate. PSD se află la guvernare și poate reduce chiar de astăzi impozitele pe salarii, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

PSD transmite printr-un comunicat că „scopul final al taxei de solidaritate este de a susține măsurile pentru scăderea impozitării muncii – în special la angajații cu venituri mici sau medii – și de a susține sistemul de Educație care pregătește viitoarea forță de muncă a României”.

Însă un mesaj identic a fost lansat în spațiul public de către AUR cu doar o zi înainte.

PSD atacă însă și PNL:

PNL trebuie să se hotărască dacă vrea să fie alături de acești angajați care muncesc din greu, care contribuie substanțial la creșterea economică, dar care au fost afectați puternic de creșterea prețurilor, în contextul inflaționist global.

Practic PNL și PSD au doar gargară, conduc astăzi România și nu au reușit decât să aducă inflație și să crească numărul de angajați la stat.

România este astăzi o țară parazitată de către PSD și PNL, două partide politice asemenea unor clanuri de crimă organizată.

Românii trebuie să se hotărască și să vină la vot în anul 2024 deoarece o prezență de 50% la urne ar trimite PSD și PNL direct în opoziție și asta pentru foarte mult timp.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button