Actualitate

Ciolacu este aburit că sistemul îl dorește pe Geoană președinte

Partidele politice din România nu sunt administratori buni ai statului ci rețele de crimă organizată. Dar aceste rețele nu sunt precum cele din Mafia Italiană unde onoarea valorează foarte mult. În România în interiorul acestor rețele există o mulțime de rețele care se escrochează între ele.

O astfel de rețea, care s-a prins că politicienii sunt proști și ei cred într-un sistem atotputernic, se folosește de credințele celor mai slabi de minte pentru a le induce decizii.

Așa că tot felul de escroci se plimbă pe lângă politicieni pretinzând că sunt parte a sistemului dar că ei doresc să îi ajute, numai să asculte de sfaturile primite.

Așa ajung și pe la factori importanți de decizie și le spun că dacă vor face x sau y fapte, acțiuni fie vor fi premiați , fie vor fi iertați de niște probleme penale. Evident că nu se întâmplă decât pur accidental astfel de lucruri, dar mulți politicieni sunt proști și cad în plasa acestor rețele de escroci.

Așa este acum și prin PSD. Unii îi suflă lui Ciolacu la ureche că sistemul, cu susținere americană, și l-ar dori pe prostănac , adică pe Geoană, președinte. Și pentru că șefii cei mari îl doresc el va ajunge , trebuie numai să urmeze fiecare linia trasată.

Evident că americanilor puțin le pasă de cine este președintele României și nu au nici o politică oficială de a susține pe unul sau pe altul… iar sistemul nu există, e doar în mintea unor conspiraționiste care nu pot trăi cu gândul că ar putea lipsi sistemul.

Geoană este oficial un prost. S-a văzut acest lucru cu ocazia alegerilor prezidențiale pe care le-a pierdut. El este omul lui Vanghelie, un condamnat penal isteț dar a cărui viață s-a terminat, cel puțin politic.

Geoană este un produs expirat, din alte timpuri. Ciolacu are mai multe șanse decât Geoană ca să între în turul II.

Escrocii care îl susțin pe Geoană încearcă să păcălească un partid politic important ca să îl susțină. PSD este prima victimă, dar dincolo de Ciolacu mai există un Stanescu, Firea sau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button