Actualitate

Ciolacu crește pensiile speciale cu 2.000 de lei și pensiile românilor cu 120 lei. Își bate joc de noi

Premierul Marcel Ciolacu mimează grija față de români însă acesta va crește anul viitor pensiile speciale cu 2.000 de lei în timp ce la pensiile mici va pune doar 120 de lei.

Da, ați auzit bine, premierul va crește peste 10.000 de pensii speciale cu peste 2.000 de lei.

Inechitatea socială va crește, pensiile mici vor rămâne mici și pensiile mari nesimțite, care nu se bazează pe contribuție vor deveni și mai mari.

Românii muncesc o viață ca să primească o pensie de mizerie în timp ce o parte din privilegiați se pensionează la mai puțin de 49 de ani și trăiesc în lux toată viața deoarece au știu cui interese să servească.

România este condusă de o castă privilegiată din care face parte și permierul României. Acesta până la 37 de ani nu a muncit nici o singură oră, nimeni nu îi găsește diploma de bacalaureat și totuși a reușit să devină premierul țării. În România valorile sunt inversate.

În realitate el este pus acolo de o grupare de interese străină românilor.

În ultimii 4 ani prețurile s-au dublat. Acest lucru reprezintă efectul printării de bani pentru a se acoperi cheltuielile publice. Unde sunt banii printați, căci la români nu au rămas?

Sigur că premierul, în această perioadă dificilă, putea lua măsuri prin care să ajute categoriile defavorizate. Banii românilor puteau ajunge să ajute pe bătrânii care cu adevărat sunt în suferință. Avem peste 1 milion de pensionari care iau mai puțin de 1.300 de lei pe lună, în condițiile în care cu această sumă nici nu se poate supraviețui.

Cu acești bani românii nu pot trăi deși au muncit o viață întreagă în fabrici și uzine ce au fost distruse de oamenii PSD și PNL după ce l-au asasinat pe Nicolae Ceaușescu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button