Actualitate

Ciolacu, ca toți PSD-iștii, este un om de cuvânt: nu pleacă dacă pierde funcția de președinte de partid. Trage cu dinții de alte funcții

PSD-știi sunt oameni corecți și de cuvânt, toți. Așa se face că România după 32 de ani de PSD și PNL se află într-un colaps instituțional, cu un stat handicapat în care cheltuielile cu rudele și amantele oamenilor de partid ajung la 93% din bugetul total al statului.

PSD are o regulă de AUR: după ce președinții de partid își pierd funcția ei își prezintă demisia sau sunt dați afară, apoi își fac niște formațiuni satelit cu care nu au reușit niciodată nimic.

Dar Ciolacu nu este atât de prost, se uită în trecut și ca un oportunist cu experiență își dă seama că mai bine rămâne în PSD și acceptă situația nouă care se va crea decât să plece la muncă. Doar știe Ciolacu, încă nu s-a îmbătat cu putere, că votanții PSD nu sunt ai lui și dacă pleacă va pleca singur, fără nici un vot.

România există ca să hrănească două partide politice asemenea unor rețele de crimă organizată: PSD și PNL, susținute permanent de UDMR, partidul Ungariei la București.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Târgovişte, la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene de tineret a social-democraţilor, că va „rupe lanţul” de foşti preşedinţi ai formaţiunii care şi-au făcut partid, spunând că dacă va pleca din PSD se va duce acasă.

„O să rup acest circ făcut de foştii preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid. Am început o carieră politică în PSD, din PSD o să plec acasă. Sper ca şi la nivel naţional, viitorul preşedinte al TSD – şi vă rog să aveţi grijă pe cine o să alegeţi (…) – să rupă lanţul deja egal cu al foştilor preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid, de a se regăsi acum în alte partide sau să îşi facă culoare şi să miroase oportunităţile. Aşa au considerat ei”, a afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu spune că nu dorește să candideze la funcția de președinte al țării, dar cam nimeni nu îl crede. Președintele PSD se află deja în plină campanie prin țară. Una din problemele sale este dosarul penal deschis de sistem pentru că ar fi luat în fals indemnizație de mare revoluționar. După cum poate știți toți infractorii din România s-au declarat mari revoluționari, adică au vrut bani pentru lovitura de stat din 1990.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button