Actualitate

Ciolacu are hățurile puse prin dosarul pentru indemnizația falsă de revoluționar obținută

Marcel Ciolacu este președintele PSD, principalul partid din România. PSD este partidul creat de către Ion Iliescu, cel care a fost trimis în aceste zile în judecată pentru cele peste 1.000 de crime de la revoluție. El ar fi fost organizatorul unei lovituri de stat și cel care a menținut o stare premeditată de dezinformare în urma căreia peste 1.000 de români au fost asasinați în cele mai ciudate condiții. Deși Ion Iliescu și urmașii lui au fost acuzați de crime împotriva umanității, moștenirea lui, PSD, continuă să conducă astăzi România.

Revenind la subiect, Marcel Ciolacu este președintele PSD este pe el sunt puse hățurile ca să facă numai ceea ce sistemul își dorește. Respectiv acesta a beneficiat de o indemnizație de revoluționar deși nu a fost revoluționar. Pentru că a putut președintele PSD a vrut să mai obțină și el o sinecură deși nu o merita. Așa se face că pe numele acestuia este deschis un dosar penal și prin menținerea acestui dosar penal în aer el nu mai poate acționa liber.

Căpăstrul pus însă pe Marcel Ciolacu afectează cel mai mare partid din România, care a devenit o anexă a președintelui României și pentru PNL.

DNA a deshis un dosar penal privind modul în care șeful PSD, Marcel Ciolacu, și încă alți 11 indivizi au primit titlul de „Luptător cu rol determinant în Revoluția Română”. Ciolacu a primit certificatul de luptător, la începutul anului 2019.

Cauza a fost disjunsă dintr-un dosar care a fost deschis în urma unei plângeri adresată DNA, de către revoluționarul Marian Moroșanu Tivilic, privind acordarea de titluri de luptător, de către Secretariatul de stat pentru revoluționari.

Într-o adresa a DNA din 20 octombrie, în care Moroșanu este anunțat că plângerea sa a fost clasată, procurorii DNA menționează însă că a fost constituit un nou dosar penal, prin disjungerea cauzei, în ce privește modul în care șeful PSD a obținut titlul de luptător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button