Distribuți acest articol

Raluca Turcan este ministrul muncii. Fostă membru marcantă a PDL, apropiată de a lui Traian Băsescu, acum face parte din guvernul PNL.

Aceasta a declarat la un post TV că estimează, dar nu știe sigur, că peste 1 milion de români s-au întors în țară datorită pandemiei.

Aceasta face o afirmație șocantă. În loc să în încadrăm în muncă și să lăsăm economia țării să funcționeze, Raluca Turcan propune o soluție inedită pentru un guvern care se pretinde de dreapta: să se înscrie la șomaj.

„Sunt unii care pot să se înscrie la sistemul de șomaj, dacă îndeplinesc condițiile. Însă, pe fond, pentru cei care urmează să plece în străinătate avem următoarele măsuri – pentru că am avut aglomerări la aeroporturi, muncă în condiții abuzive din partea angajatorilor în străinătate – și pregătim o ordonanță de urgență care va intra în ședința de guvern săptămâna aceasta sau cealaltă prin care să întărim legătura dintre agențiile de plasare a forței de muncă și angajații care pleacă în străinătate, să creștem gradul de conștientizare și de informare cu privire la condițiile de mună în străinătate”, a declarat Raluca Turcan.


Distribuți acest articol