Actualitate

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

06 Octombrie 2020Sursa: IGPR

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Alba Iulia, au efectuat, în această dimineață, 10 percheziții domiciliare, în județul Alba, în cadrul unei acțiuni pentru combaterea traficului de droguri de risc.

La data de 6 octombrie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și procurorii D.I.I.C.O.T. Alba Iulia au efectuat 10 percheziții, toate în județul Alba (8 în Alba Iulia, una în Teiuș și una în Șard), la locații deținute de 8 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Din cercetări a rezultat faptul că, în anul 2020,  8 persoane ar fi procurat și deținut, în vederea vânzării, droguri de risc (cannabis) precum și substanțe cu efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor au fost ridicate substanțe vegetale susceptibile de a fi cannabis, substanțe susceptibile a fi din categoria cu efect psihoactiv, 10 telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, dispozitive de mărunțit droguri, 64.900 de lei, 702 lire sterline și mai multe înscrisuri.

Față de o persoană, Tribunalul Alba a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba.

Semnalări cazuri de corupţie
Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806
Detalii

Relaţii cu publicul
Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.
Detalii

Abonare la newsletter
Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.
Detalii

Back to top button