Actualitate

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

02 Octombrie 2020Sursa: IGPR

La data de 1 octombrie a.c., poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat două percheziţii la locuinţele a două persoane bănuite de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc. 1.450 de comprimate MDMA (ecstasy) au fost indisponibilizate de polițiști.

Video-https://www.youtube.com/watch?v=lcKDzPcdldM

Ieri, 1 octombrie, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Iaşi, la locuinţele a două persoane bănuite de introducerea în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc, după ce acestea au fost surprinse în flagrant delict.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 1.450 de comprimate MDMA (ecstasy), 8,56 grame de fragmente de comprimate MDMA (ecstasy) şi alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracţională.

De asemenea, cele două persoane au fost conduse la audieri, iar, faţă de acestea, procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi,  să fie prezentate Tribunalului Iaşi, cu propunere de luarea unor măsuri preventive.

La activităţi au participat şi jandarmi

Semnalări cazuri de corupţie
Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806
Detalii

Relaţii cu publicul
Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.
Detalii

Abonare la newsletter
Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.
Detalii

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button