Distribuți acest articol

Claudiu Năsui, Ministrul Economiei, a găsit un posibil vinovat pentru eșecul partidului USR-PLUS de a implementa reformele promise în alegeri. Partidul Național Liberal ar fi de vină pentru piedicile puse în coaliție, susține Claudiu Năsui.

„Avem mai multe politici pe care USR-PLUS le-a susținut și reforme reale, unde suntem cumva în impas. Suntem în urmă. Asta e o decizie de luat în forurile statuare ale USR-PLUS.

Dacă am intrat în politică pentru a face lucruri bune pentru România, atunci punem reformele pe locul întâi. (…)

Nu vorbim despre reforme noi. Așa sunt multe lucruri din programul USR-PLUS care nu au intrat în programul de guvernare. Nu am bătut palma asupra lor.

Înțeleg! Nu au vrut partenerii de coalție, nu le facem. Ne-am angajat pe un program de guvernare. Tuturor ni s-a părut imperfect, pentru că nu era exact ceea ce ne-am dorit nici unul dintre noi. Dar era cel mai bun compromis posibil.  Un compromis foarte bun.

Hai să implementăm ce este acolo! Dacă noi până în 2024 nu facem aceste reforme electoratul ne va întreba: ați avut un program de guvernare și de ce nu a mers? Prefer să nu răspund la această întrebare, să facem pace și să implementăm aceste idei”, a spus Claudiu Năsui


Distribuți acest articol