Ce se va întâmpla lunile acestea cu depunerea jurământului de credință față de România
Distribuți acest articol

Numărul ceremoniilor de depunere a jurământului de credință față de România alocate Ambasadei României la Chișinău și celor două Consulate Generale Bălți și Cahul va fi suplimentat în luna mai. Anunțul a fost făcut de Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC).

În luna iulie, ANC organizează două ceremonii de depunere a jurământului de credință față de România. Ceremoniile vor fi organizate la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie din București.

Potrivit ANC, locurile sunt disponibile astfel:

– 12 mai (60 de locuri) – 30 de locuri alocate Consulatului General al României la Cahul și 30 de locuri Consulatului General al României la Bălți;

– 26 mai (60 de locuri) – alocate Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău;

– 27 iulie (120 de locuri) – alocate Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău;

– 29 iulie (60 de locuri) – 30 de locuri alocate Consulatului General al României la Cahul și 30 de locuri Consulatului General al României la Bălți.

Date suplimentare privind persoanele, condițiile pentru depunerea jurământului de credință la ANC, programarea și documentele care trebuie prezentate pot fi găsite pe site-ul Ambasadei României la Chișinău, la adresa: http://chisinau.mae.ro/local-news/2006.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol