Actualitate

Ce cred românii despre sondajele mincinoase Avangarde: „sondaj făcut de prosti…ate”. mint

În România sondajele de opinie reprezintă maculatură pentru proștii care le plătesc.

Acestea nu reflectă adevărul ci doar în mint pe plătitori. Șefii de partid nu pot explica membrilor ura românilor față de partide, așa că îi mint că totul este bine. Dar sondajele sunt departe de realitate. Ciolacu, Ciucă sau Iohannis nu mai merge printre români decât cu SPP.

Danga Danga: „PSD și PNL sunt la 2 metri sub pământ ,sondaj făcut de prostituate.

Nicolae Lazăr:”Minciuni cine ii mai vrea pe ăștia, mai bine Partidul Aur au demonstrat multe țări de cand sau lansat au bani de la Stat care nu sau atins de ei , si vor să ridice si un Spital Nou dar tinand cont de Mafia din Guvern, ei nu o să poată face acest Spital că nu îi lasă, ar trebui Toti guvernanți noștri să facă si ei ce face Partidul Aur”.

Elena Olari: „Cine mai votează cu aceste partide. La gunoi cu ele. Aur pe primul loc. Citiți mesajele acesta este sondajul adevarat”.

Florin Ivancea: „Cred că sondajele nu prea reflecta realitatea.Gunoaiele din PSD sunt la fel de vinovate de acest dezastru economic că și celelalte partide care au condus tara pina astăzi”.

Dan Nicola: „Minciuni plătite. Bineînțeles din banii fraierilor, doar tot dovedesc de peste treizeci de ani că le place sa fie mințiți…”.

Gheorghe Olaru: „Gogosile acestea uplute cu minciuni ,de 3o de trebuie s-a fim prea prosti sa votam, aceste partide am avut timp berchet s-a ne dam seama ,ca am dat de fiecare data cu stingul in dreptul , aceasta guvernare a perdut azimutul de mult.VOM FI CU AUR . Am perdut prea mult timp …….la cit timp a mai ramas…….”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button