Actualitate

Ce au de ascuns?! PNL-USR PLUS-UDMR a respins inițiativa AUR de a înființa o comisie de anchetă privind cazul „Foișor”

O palmă dată românilor de către actualul guvern. Este încă o dovadă că intențiile partidelor aflate la putere și mai ales ale USR-PLUS sunt altele decât cele susținute în campania electorală. O comise de anchetă ar fi stabilit cu exactitate vinovații pentru transferul defectuos al pacienților de la spitalul de excelență „Foișor”.

Senatul a respins, în şedinţa de marţi, proiectul de hotărâre care viza înfiinţarea unei comisii de anchetă referitoare la organizarea acţiunii de evacuare şi transfer al pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor” pentru transformarea acestuia în unitate sanitară de tratare a pacienţilor cu COVID-19.

Scopul comisiei era acela de a stabili „responsabilităţile cu privire la încălcarea normelor şi protocoalelor privind acţiunea de transfer, la comiterea de abuzuri, respectiv la rolul desfăşurat de anumiţi factori de decizie din Guvernul României şi nu numai, cu privire la evenimentele desfăşurate la Spitalul Foişor din Bucureşti, în seara şi noaptea de 9 aprilie 2021”, potrivit expunerii de motive a proiectului iniţiat de liderul grupului parlamentar AUR, Claudiu Târziu, susţinut şi de senatorii PSD.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button