Actualitate

Ce interese avea Firea ca să cumpere tramvaiele turcești și nu românești? Judecătorii au decis

Judecătorii au oferit astăzi explicații cu privire la motivul pentru care firma turcească nu mai este câștigătoarea licitației pentru tramvaie în București ci firma românească Astra Vagoane Arad.

Vă aducem aminte de faptul că administrația Firea a refuzat o firmă românească, asta deși aceasta avea tot dreptul legal ca să câștige acest contract. Pare că marii patrioți români nu sunt chiar atât de patrioți și scopul lor îl reprezintă doar umplerea propriilor buzunare și pe cele ale partidului din care fac parte.

Se pare că cineva de la primăria București a avut interese mari ca o firmă românească să nu câștige.

DNA se pare că nu mai există din moment ce se ocupă de livrările de pizza către polițiștii din Iași, iar o licitație importantă din București a rămas ne-analizată. Cum de judecătorii au văzut adevărul iar primăria București nu a reușit să vadă acest lucru? Nu se știe exact, dar se poate presupune că sunt interese materiale sau financiare la mijloc… unele ilicite.

Au existat mai multe motive pentru care licitația a fost anulată, principalul fiind acela că produsele nu erau certificate și că urmau să fie testate pe Bucureșteni… Practic era vorba de niște prototipuri iar acestea nu au circulat niciodată pe vreun drum pe undeva prin lume.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button