Distribuți acest articol

Femeile au fost întotdeauna avantajate în politică, chiar dacă acest lucru nu este recunoscut, mai ales dacă au știut cu cine să danseze. Ori Raluca Turcan știe să danseze, așa că a trecut de la Băsescu la Iohannis cu mare ușurință, atunci când PDL a cumpărat PNL de la Antonescu.

Raluca Turcan se va bate pentru un nou mandat la conducerea PNL Sibiu, în ciuda faptului că performanțele sale politice sunt scăzute și este un politician foarte slab care face rău imaginii PNL și trage în jos partidul prin acțiunile sale.

“Vineri, 6 august 2021, ora 16.00, la Sala Thalia va avea loc şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Sibiu, în cadrul căreia se va alege noul Birou Politic Judeţean. La şedinţă sunt aşteptaţi 350 delegaţi din judeţul Sibiu, iar printre invitaţii de la nivel naţional se regăsesc dl. Prim-ministru Florin Cîţu, Ministrul Afacerilor Interne, dl. Lucian Bode, Ministrul Energiei, dl. Virgil Popescu, şi primarul municipiului Cluj-Napoca, dl. Emil Boc”, se arată în anunţul făcut de PNL Sibiu.


Distribuți acest articol