Distribuți acest articol

Activitatea ministrului transporturilor se rezumă la acest moment la multe poze și filmulețe făcute la proiectele începute de alții și puține SF-uri și PT-uri prin care să se mai sifoneze puțin din banii românilor.

Cătălin Drulă nu a început nici o nouă autostradă iar cele existente sunt ca și blocate. Deși avem sume colosale alocate din fondurile europene pare să existe o conspirația ca acești bani să nu fie accesați și România să returneze sumele respective.

Nu este normal ca în anul 2021 să nu fie Bucureștiul legat de Suceava, Iași și Craiova prin intermediul unei autostrăzi.

“AUTOSTRADA A8 TG. NEAMȚ-IAȘI: CONTRACT DE PROIECTARE SEMNAT ASTĂZI!+ S-A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU REABILITAREA PODULUI PESTE BRAȚUL BORCEAS-a semnat contractul pentru proiectarea completă (studiu de fezabilitate + proiect tehnic) a Autostrăzii Unirii, A8 – sectorul principal între Târgu Neamț – Iași – Ungheni.Astăzi, la semnarea care a avut loc la sediul CNAIR, i-am cerut proiectantului să prioritizeze tronsonul dintre Târgu Frumos și Lețcani.Moldova a așteptat suficient ca să aibă drumuri moderne. Pentru mine atât A8, cât și A7 sunt priorități și facem toate eforturile împreună cu echipa din minister și CNAIR ca să devină realitate în teren cât mai repede.Vrem și ne luptăm ca ambele proiecte să aibă finanțare din PNRR” scrie Cătălin Drulă pe propia pagină de socializare.


Distribuți acest articol