Actualitate

Care este numele surprinzător care apare pe listele PMP pentru alegerile parlamentare

Dorinel Munteanu a intrat în politică și va candida la Senatul României pe listele PMP Cluj. Dacă va ajunge senator, fost mijlocaș din Generația de Aur promite să vină cu proiecte pentru dezvoltarea sportului din România.

Dorinel Munteanu va candida pentru un loc în Senatul României, din partea PMP, partid al cărui președinte de onoare este Traian Băsescu. Liber de contract după ce în iunie s-a despărtit de Reșița, Dorinel Munteanu a decis să între în politică. Potrivit dej24.ro, fostul mare mijlocaș român va fi pe listă pentru alegerile parlamentare din acest an.

Fostul component al Generației de Aur candidează la Cluj, acolo unde le-a antrenat pe CFR Cluj și U Cluj Dorinel Munteanu, candidatul PMP Cluj la Senatul României, a declarat : ”Sunt foarte mândru că am antrenat cel mai mare brand al Ardealului, echipă U Cluj. M-am hotărat să joc un altfel de meci la Cluj, de unde am oportunitatea să aduc la masă Parlamentului sportul românesc și să ofer măsuri concrete pentru dezvoltarea lui”,

PMP anunța prinț-un comunică oficial că , dacă va reuși să câștige un mandat de senator, ”Dorinel Munteanu va pregăti o serie de amendamente pentru dezvoltarea infrastructurii sportive precum imbunătătirea condițiilor de antrenament atât pentru fotbal cât și pentru sportul de masă”,

Dorinel Munteanu a candidat și pentru Consiliul Local al municipiului Galați din partea PMP, el fiind primul nume pe lista formațiunii politice. Dorinel Munteanu nu a intrat în Consiliul Local Galați, pentru că PMP nu a obținut numărul de voturi necesar.

Dorinel Munteanu nu este insă singurul sportiv român care cochetează cu politică. În acest an, la alegerile locale, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu, Daniel Pancu și Cornel Dinu au intrat în Consiliul General al Municipiului București. Ultimii doi au renunțat insă la mandat. De asemenea, Gabi Mureșan, fost mijlocaș la CFR Cluj, a câștigat alegerile pentru Primăria Apold, o localitate din județul Mureș.

Sursa foto : b1.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button