Când va prezenta premierul desemnat componența Guvernului de la Chișinău
Distribuți acest articol

Natalia Gavrilița, candidatul la funcția de prim-ministru al R. Moldova, desemnat de președintele Maia Sandu, urmează să prezinte lista de miniștri la începutul săptămânii viitoare. 

Sunt onorată și hotărâtă să împlinesc așteptările cetățenilor. La începutul săptămânii viitoare voi face publică lista de miniștri și sper, tot săptămâna viitoare să avem învestirea în Parlament. Urmează o perioadă de muncă, reorganizare a instituțiilor de stat și recuperare economică”, a anunțat premierul desemnat.

Amintim că în această dimineață, după consultările pe care le-a avut cu fracțiunile parlamentare, Maia Sandu a desemnat-o pe Natalia Gavrilița la funcția de prim-ministru al R. Moldova.

Natalia Gavrilița, vicepreședintele PAS, formațiune care deține majoritatea parlamentară în noul Legislativ de la Chișinău, este directoarea Fondului Global pentru Inovare. A fost ministru al Finanțelor în Guvernul condus de Maia Sandu, iar la începutul acestui an a fost înaintată de două ori de președintele R. Moldova la funcția de prim-ministru, dar nu a fost votată de foștii parlamentari de la Chișinău.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol