Actualitate

Când USR intra cu forța peste Firea era bine, dar acum cu Simion cerând socoteală nu e bine?

Mai multe persoane s-au îmbrâncit cu jandarmii la intrarea în sala de ședințe. Oamenii erau nemulțumiți că nu au fost lăsați să intre în sala de ședințe a Consiliului General” așa suna o știre postată de Digi24.RO în anul 2017, atunci când neomarxiștii intrau cu de-a forța peste Gabriela Firea și făceau show.

Acum George Simion a intrat în primăria Timișoara și a cerut să se vadă cu Primarul. Liderul AUR este deputat român, având alături deputatul AUR de Timiș și pe cel de Arad.

Dar ce să vezi, primăria este o fortăreața în care cetățenii nu au voie să intre, primarul fuge de români deoarece a mințit în campania electorală iar acum timișorenii stau în frig.

Lui Frizt îi este frică să se vadă cu Românii deoarece a blocat toată administrația publică.

Acum Cioloș și Barna sunt disperați. Românii îi detestă, le-au înșelat așteptările și s-au dat cu străinii. Au criticat gestul democratic al lui George Simion deși ei se comportau precum niște huligani în 2017.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spunea că de fapt cei care au provocat scandalul sunt membri ai unor ONG-uri apropiate de USR.

„Dintr-o dată s-a auzit un zgomot în spatele sălii și am aflat și noi ce se întâmplă: era vorba despre 20 de așa-ziși cetățeni, erau de fapt niște ONG-uri care sunt în relații de colaborare și prietenie cu reprezentanții USR, care doreau să intre în ședință”, a spus Gabriela Firea în 2017.

Back to top button