Distribuți acest articol

Consilierii generali ai PSD s-au pus pe treabă la primărie și solicită convocarea unei noi şedinţe extraordinare a CGMB, pentru miercuri la ora 16,00, în vederea aprobării programului de deratizare şi dezinsecţie pe anul 2021.

“Astăzi în cadrul şedinţei extraordinare a CGMB convocată de consilierii generali ai PSD s-a văzut cât de mult înseamnă cetăţeanul pentru cei ce au câştigat, numai ei ştiu cum, majoritatea în consiliul general. Nici măcar nu au avut decenţa de a intra într-o dezbatere pe proiectul propus de consilierii PSD. Pentru că, spre deosebire de colegii care alcătuiesc această majoritate toxică, noi nu ne facem preş în faţa calculelor reci ale unui primar fără scrupule, vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a grăbi procesul de adoptare a măsurilor atât de necesare sănătăţii şi confortului bucureştenilor”, a scris liderul social-democraţilor din CGMB, Aurelian Bădulescu, pe Facebook

“Este într-adevăr de urgenţă maximă planul pentru deratizare, însă urmează ca la prima şedinţă primarul să propună varianta agreată cu aparatul şi cu executivul”, au precizat reprezentanţi ai USR PLUS.


Distribuți acest articol