Actualitate

BREASTA. Primarul s-a apucat să demoleze proprietatea unui cetățean- nu a votat cum trebuie

ACUZE dure aduse primarului PSD din Breasta. Acesta s-a apucat să demoleze cu buldozerul proprietatea unui cetățean al comunei.

Motivele adevărate sunt halucinante: nu a votat cu cine trebuie.

Acuzațiile sunt făcute de către Ringo Dămureanu, parlamentar al grupului AUR, deplasat la fața locului pentru a opri buldozerul din acțiunile lansate ilegal de către edil.

Ringo Dămureanu descrie în detaliu toată situația ce pare desprinsă din filmele Horror. Un copil aflat pe amplasament a filmat cu lacrimi în ochi toată scena.

„CAZ ȘOCANT LÂNGĂ CRAIOVA: Un primar a distrus cu buldozerul proprietatea unei familii, în prezența unui copil minor

Ieri, familia Laura și Marian Cioică din Breasta au început rău săptămâna.

În timp ce omul era la muncă, soția și minorul de doar 9 ani s-au trezit cu buldozerul la poartă, trimis de primarul comunei, Ion Vizitiu (PSD), pentru a le demola casa și gardul, în baza unei dispoziții scrise, emise chiar de acesta la finele săptămânii trecute.

Șocat, micuțul a filmat cum buldozerul pesedist, plătit din banii comunei, le-a distrus complet gardul de bolțari și mai mulți pomi fructiferi, din care acesta se hrănea. Filmul pe care îl vedeți aici este realizat de copil”.

În Breasta trebuie să ai grijă cu Politica, este bine să votezi cu cine trebuie. Dacă te implici în politică și nu ai ales cum trebuie ai șanse să te trezești cu casa distrusă. Politica nu este pentru copii sau oameni serioși, politica nu este un joc de noroc, trebuie să alegi bine pentru ca viața să nu îți fie distrusă:

„Practic, curtea gospodăriei a rămas parțial distrusă și complet descoperită, iar tot molozul a fost abandonat de primărie într-un loc în care scria: „Aruncarea gunoiului este interzisă”.

La apelul disperat al familiei, am mers aseară la fața locului, spre a le acorda o audiență.

Am găsit un tată într-o stare de șoc total, aproape inconștient, care și-a revenit cât de cât după mai bine de o oră. Copilul prezenta și el o stare de spaimă, iar femeia se chinuia să îi liniștească.

Familia Cioică spune că deține de peste 30 de ani, netulburată, acel teren, pe care și-a construit în timp o casă frumoasă, unde a crescut trei copii și pentru care a plătit impozite, la zi.

În ultima vreme, cei doi soți au deschis un proces pe uzucapiune, spre a le reveni în proprietate terenul și casa, potrivit legii. Ei au dovedit cu probe posesia neîntreruptă și taxele plătite primăriei.

Sunt și alte familii cu aceeași situație, taxe locale plătite, dar niciuna nu are probleme cu primăria.

Laura susține că este singurul locuitor al comunei căruia i s-a emis carte de identitate provizorie.

Ei spun că primarul a acționat abuziv, astfel, a emis o dispoziție scrisă ca să facă una cu pământul munca lor de o viață.

Se pare că este vorba despre o răzbunare la adresa fiului major al familiei, care nu l-ar fi sprijinit electoral pe actualul primar.

Familia susține chiar că deține o înregistrare în care primarul se laudă că nu se lasă până nu îi demolează definitiv.

Graba cu care primarul a acționat, deși în instanță era termen pe 10 august în această cauză, ridică mari semne de întrebare privind buna credință a celui plătit din taxele și impozitele achitate de familia Cioică.

Oamenii s-au plâns și de faptul că, deși chemat să intervină într-o astfel de situație umanitară, prefectul de Dolj, Dan Diaconu, a ignorat complet strigătul de disperare al acestei familii.

Ca ales al Neamului, dar și ca om, ca tată de familie, dezaprob total astel de conduită și chem public organizațiile pentru drepturile omului să ia atitudine, iar PSD și prefectul de Dolj să intervină în această situație. Opriți nesăbuirea, domnilor !!!

În urma acestui apel disperat, voi interveni pe lângă Avocatul Poporului și autoritățile locale pentru prevenirea dezastrului acestei nefericite familii.

Spun STOP distrugerii oricărei locuințe !!!” scrie Ringo Dămureanu pe propria pagină de socializare.

Primarii din România se comportă precum șefii de plantație. Primarul este sluga poporului și nu invers. Este anormal ca poporul să se comporte ca un stăpân imediat după ce alegerile au avut loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button