Distribuți acest articol

Ce influențe poate avea un om ca Viorica Dăncilă în Uniunea Europeană, dacă dânsa nu știe engleză. La fiecare delegația a fostului premier, Viorica Dăncilă a avut nevoie de translator… BNR susține că se caută oameni care au uși deschise în Uniunea Europeană.

„Dna Dăncilă a fost prim-ministru, a fost europarlamentar multă vreme. Cunoaște toate căile din Uniunea Europeană. Acolo cunoaște oameni ecologiști, din zona verde, oameni cu care a stat la masă, cu care a băut cafea, cu care a schimbat vorbe, se cunosc, știu ce pot… La BNR se caută oameni care au uși deschise la Parlamentul European, uși deschise în cabinetele europene… Uși deschise, ăsta este lucru cel mai important. Fără uși deschise nu facem nimic pentru țara asta”. susține  Adrian Vasilescu, consilier de strategii al guvernatorului BNR

De asemenea, el precizează că fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Pașcu se va ocupa de probleme de strategie politică.

El spune că Viorica Dăncilă va fi remunerată pentru activitatea de la BNR. „Nu este o situație ca atunci când se angajează un contabil la BNR. Aici este altceva, este o problemă foarte specială, pentru că vom avea nevoie de un lobby intens”, răspunde Vasilescu..


Distribuți acest articol