Actualitate

Biden se simte mai bine, forma ușoară de COVID nu a lăsat urme. Altele sunt problemele la președintele SUA

Într-o scrisoare publicată de medicul Casei Albe, Kevin O’Connor, acesta afirmă că Biden a avut o stare febrilă uşoară (37,4 grade Celsius), joi noaptea, dar a răspuns favorabil la Tylenol.

‘Vocea sa este mai profundă în această dimineaţă. Pulsul, presiunea arterială, rata respiratorie şi saturaţia de oxigen rămân normale’, a precizat medicul.

Coordonatorul pentru epidemia de COVID-19 al Casei Albe, dr. Ashish Jha, a declarat la CNN că Biden se simte bine şi că simptomele sale uşoare sunt practic aceleaşi.

Joi, medicul Casei Albe a informat că preşedintele are rinoree, o stare de oboseală şi o tuse uscată ocazională, şi că este tratat cu antiviralul Paxlovid.

Lumea evită să vorbească despre acest lucru, dar în cazul președintelui altele sunt problemele. Acesta are deseori momente în care nu mai pare lucid, mai exact pare desprins de realitate. Este o chestiune normală pentru cei de vârsta lui, dar mulți nu l-ar fi pus președinte tocmai din acest motiv. Acum cea mai mare putere a lumii doar aparent mai are un președinte în funcție și care își poate duce la îndeplinire mandatul, în realitate nu trebuie să fii medic pentru a vedea că omul are nevoie de ajutor de specialitate iar cei care îl împing în față profită de un om slab și în neputință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button