Actualitate

Bătaie generală după FC U Craiova-Rapid!

Suporterii celor de la FC U Craiova 1948 au fost protagoniștii unor incidente grave la finalul partidei cu Rapid, meci câștigat de olteni cu scorul de 5-0!
Galeria olteană și-a făcut simțită prezența, deși fotbalul din România se joacă fără spectatori incă de la începutul acestui an, Așa s-a întâmplat și aseară, unde după partida castigată de craioveni contra celor de la Rapid București, fanii gazdelor se pare că au atacat oamenii legii.

Jandarmeria a raspuns printr-un comunicat oficial pe care il prezentam mai jos :

”Din cauza pandemiei cu COVID-19 la nivel naţional meciurile de fotbal se dispută fără spectatori în tribune. Cu toate acestea, la fiecare partidă de fotbal, jandarmii sunt prezenţi în zona imediată şi apropiată arenei sportive pentru a preveni orice incident care ar putea tulbura desfăşurarea în condiţii de siguranţă, a meciului. O astfel de situaţie a avut loc, în această seară, înaintea partidei dintre echipele U.Craiova 1948 S.A.-F.C.Rapid Bucureşti.

Astfel, aproximativ 150 de suporteri ai galeriei Peluza Sud 97 U. Craiova, sosiţi la Stadionul din Drobeta Turnu Severin au aruncat în mod repetat asupra forţelor de ordine şi înspre stadion cu fumigene şi mijloace pirotehnice (petarde), fără să respecte indicaţiile/ somaţiile jandarmilor, motiv pentru s-a intervenit folosind mijloacele din dotare pentru îndepărtarea acestora din zona stadionului.

În urma intervenţiei s-a reuşit identificarea din grupul de suporteri a nouă persoane cu un comportament antisocial, fiind legitimate, urmând să fie sancţionate contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. În continuare, pe baza imaginilor surprinse urmează să fie identificate şi alte persoane care au încălcat legea.

În urma intervenţiei forţelor de ordine, nu au existat situaţii în care jandarmii sau alte persoane să necesite îngrijiri medicale.”

Sursa foto : realitateasportiva.net

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button