Distribuți acest articol

Bătaie de joc din partea partamentilor de la PNL la adresa românilor. După ce poartă răspunderea perioadei catastrofale în care au adus România, la votul pentru investirea unui nou guvern, format de această dată numai de oamenii din USR, parlamentarii din PNL fie nu s-au prezentat la muncă, fie nu au votat.

Sigur că noi am trimis senatorii și deputații în parlament ca să muncească, să fie prezenți la muncă, să îi reprezinte corect pe români.

Cum ar fi ca fiecare dintre noi să ne ducem la muncă numai când ne dorim, când avem chef? Sigur că nu se poate așa ceva, românii se duc la muncă în fiecare zi mai puțin atunci când sunt bolnavi sau se odihnesc în concendii.

Nu este valabil pentru PNL, acolo unde nu se muncește, doar se încasează banii. Așa se face că la votul pentru sau împotriva guvernului Dacian Cioloș o bună parte din parlamentarii PNL pur și simplu au absentat, adică nu s-au prezentat la muncă.

O altă parte din parlamentari nu au votat.

Dar sigură cei puteau să voteze pentru guvern sau împotriva guvernului, așa cum au făcut românii de la AUR, dar respectul față de instituția parlamentului și față de români este subzero.


Distribuți acest articol