Distribuți acest articol

Dan Barna este președintele USR, mai nou copreședinte de când s-au cu partidul fantomă PLUS a lui Dacian Cioloș. Florin Cîțu a acționat corect atunci când l-a demis pe Voiculescu și care nu mai asculta de primul-ministru, comportându-se ca un stăpân pe plantație. Dan Barna a ieșit cu autoritatea șifonată și spun cei apropiați că îl văd obosit și nu mai prea doarme noaptea bine. Problemele guvernării îl ajung și marea masă de incompetenți pe care îi are alături îl consumă.

Acum s-a făcut de rușine și pe plan intern și extern. Era mai bine să fi susținut decizia lui Florin Cîțu și să vorbească în particular cu Voiculescu ca să priceapă și el ce este bine și ce este rău. Însă a preferat să atace PNL cu toată gașca de haiteri de la USR și PLUS. Apoi și-au băgat coada între picioare și l-au abandonat pentru Voiculescu, dorința de acces la ciolan era mult prea mare.

Retorica cu : vrem ca să salvăm țara nu prea mai ține, românii s-au prins că nu există acolo oameni care să facă acest lucru.

“În esenţă, ceea ce i s-a reproşat a fost o neperformanţă în zona de comunicare, pentru că alte elemente concrete nu am văzut să fie prezentate în toată această perioadă. (…) Fiind în prima linie a luptei cu această pandemie, Ministerul Sănătăţii fiind un minister pe care sunt toate farurile în momentul de faţă, în toată această perioadă presiunea fost foarte mare. Evident că unele aspecte de comunicare nu au fost poate cele mai fericite, dar, dincolo de asta, poziţia noastră – şi cu asta nu o să merg mai departe – a fost că Vlad Voiculescu a făcut ceea ce trebuia să facă în perioada în care a fost ministru”, a afirmat Barna.


Distribuți acest articol