Distribuți acest articol

Disperare la Barna și Câțu deoarece la ușă bat procurorii ca să întrebe de ce au cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin deși avem numai 20 de milioane de români, iar vaccinul expiră repede și costă mult ca să îl depozităm la multe grade subzero.

Așa că Barna amenință cu sfârșitul lumii și cu venirea valului 4, asta deși valul 3, așa de anunțat, nu a mai venit și a dispărut o dată cu Voiculescu.

“Ne-am fi dorit să nu fim în această situaţie, însă valul 4, peste tot în Europa şi în lume, pare că e în creştere. Din acest motiv, şi măsurile pe care luăm şi în România – nu s-a redus numărul de paturi nicăieri – şi acele praguri care sunt deja menţionate, cu 23% şi măsurile subsecvente, în baza acestor eventuale situaţii, sunt avute în vedere. Deci, da, ne pregătim, sperăm să nu fie cazul foarte dramatic, dar trebuie să fim foarte atenţi. Soluţia e clară – dacă ne vaccinăm, şansa să nu fie nevoie de măsuri de prevenţie, să nu fie nevoie să facem iar paşi înapoi, cum eram obişnuiţi, este foarte mare. Vaccinarea e singura soluţie”, a afirmat Dan Barna la Guvern.


Distribuți acest articol