Actualitate

BĂNUIT DE TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC, SURPRINS ÎN FLAGRANT DELICT

03 Noiembrie 2020Sursa: I.G.P.R.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii  D.I.I.C.O.T. din Alba Iulia au prins în flagrant delict un bărbat, de 42 de ani,  în timp ce ar fi încercat să vândă peste 300 de comprimate de MDMA. Acesta va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Luni, 2 noiembrie, în localitatea Ocna Mureș, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Alba, au efectuat cercetări într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, în care ar fi implicat un bărbat, de 42 de ani, din comuna Bucerdea, județul Alba.

Acesta a fost depistat în timp ce ar fi încercat să vândă 348 de comprimate de MDMA, despre care există suspiciunea că provin din Germania.

În urma audierilor, față de bărbat a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, iar, ulterior, a fost prezentat în fața magistraților Tribunalului Alba, care au dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pentru introducerea în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

Semnalări cazuri de corupţie
Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806
Detalii

Relaţii cu publicul
Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.
Detalii

Abonare la newsletter
Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.
Detalii

Back to top button