Actualitate

BANI NEGRI DIN ROMÂNIA PENTRU BIDEN! Casa Albă aruncă bomba în scandalul Biden: În zilele următoare veți vedea și CONEXIUNEA ROMÂNESCĂ – VIDEO. FOTO cu Biden și oficiali români

A venit nucleara așteptată: șeful de cabinet al lui Donald Trump afirmă că din România s-au scurs bani negri în buzunarele Familiei Biden. „Veți vedea CONEXIUNE ROMÂNESCĂ!”. În România, Joe Biden a militat pentru „căsătoriile” homosexuale, chiar înainte de o decizie a CCR premergătoare Referendumului pentru Familie, cât și, bineînțeles, împotriva… corupției. Așteptăm, desigur, cu interes, reacția autorităților românești. Ne pregătim de pe acum.

Ancheta cenzurată pe rețelele de socializare a celor de la New York Post, care vine în continuarea unor informații vehiculate în ultimii 2 ani despre folosirea de către Joe Biden a funcției de vicepreședinte pentru „îmbogățirea nejustificată” a fiului său, continuă să facă valuri în America, în contextul campaniei electorale.

După ce Trump l-a acuzat la dezbaterea electorală pe Biden că fiul lui a primit bani de la primarul Moscovei, iar zilele trecute, Rudy Guliani, fost procuror anti-mafia și apropiat de președintele Donald Trump, a afirmat că ar avea dovezi că familia Biden ar fi luat bani nu numai din Ucraina și China, dar și din România, Irak sau Rusia, ieri a venit rândul unui oficial de la Casa Albă să arunce bomba.

Șeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, invitat, luni, la emisiunea „The Evening Edit” a postului Fox (video), a declarat că „o parte din banii care par să fi ajuns la familia Biden provin, în general, din România, Ucraina și din China”. Și cred că în zilele viitoare, veți vedea și o conexiune românească”, a spus oficialul Casei Albe citat de Breitbart.

„Joe Biden pune capac la toate. Pentru că a pus un capac asupra a ceea ce vrea să nu se spună. De asemenea, nu vrea să răspundă la întrebările critice, ce știa despre corupția lui Hunter Biden, despre presupuse activități de corupție, ce știa despre interferență. Mi se pare fascinant faptul că o parte dintre banii care par să curgă către familia Biden provin în mare parte din România, din Ucraina și din China, exact cele trei țări în care Joe Biden a fost trimis special”, a afirmat Meadows.

„O să aibă multe explicații de dat în următoarele zile, așa că nu e de mirare că Biden susține tot timpul că nu dorește să vorbească cu presa”, a mai spus el.

Gazda emisiunii, Elizabeth MacDonald a insistat: „Ați vrut să spuneți Rusia în loc de România? Rusia, Ucraina și China sunt legate de traficul de influență al lui Hunter Biden. România noua țară care apare?”

Meadows i-a răspuns: „Da, am menționat România. Cred că în zilele viitoare, veți vedea de asemenea și o conexiune românească”.

Mai multe e-mailuri publicate de către ziarul New York Post par să confirme că Hunter Biden, fiul candidatului democrat la președenția Statelor Unite, ar fi încasat bani de la o companie energetică ucraineană – condusă de un oligarh corupt – pentru a facilita accesul unor personaje controversate la tatăl său.Noile acuzații la adresa lui Hunter Biden și ale tatălui său,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Back to top button