Spania majorează salariul pentru a reduce decalajul dintre bogați și săraci
Distribuți acest articol

O schemă de fraudare a statului român se desfășoară chiar la acest moment. Schema este una extrem se simplă și se desfășoară cu complicitatea politicienilor actuali. Această schemă scoate din România sume importante de bani.

Să vă spunem despre ce este vorba.

Statul român se împrumută permanent ca să aibă bani pentru pensiile speciale. Ați auzit voi de vreun credit pentru construcția reactoarelor de la Cernavodă, adică pentru investiții? Cu siguranță că nu.

Statul se duce pe piața românească și băncile străine refuză să împrumute statul român la dobânzi mici. Aceste bănci trimit banii la sucursala mamă de unde provin la dobânzi și de 0.1% pe an. Ați mai auzit voi de o așa dobândă? Cu siguranță că nu. Apoi cu banii primiți din România băncile străine cumpără obligațiuni emise de statul român, adică împrumută statul român la dobânzi și de 50 de ori mai mari, adică și de 5% pe an.

Schema de fraudare aduce sume colosale de bani în buzunarele mafiei financiare mondiale și naționale. De ce nu se interzice guvernul această practică ilegală?

Asta nu se știe, dar se știe sigur că România pierde iar băncile străine câștigă.

Așa se întâmplă când sistemul bancar nu iți mai aparține și ai cedat întreaga ta suveranitate. Cine controlează moneda unui stat controlează real acel stat.


Distribuți acest articol