Actualitate

Avocatul Piperea: Se pregătesc dosare la DNA împotriva celor de la USR pentru jaful din pandemie

Avocatul Gheorghe Piperea afirmă că liderii USR sunt vizați de dosare penale privind jaful din pandemie, din perioada în care partidul condus de Cătălin Drulă s-a aflat la guvernare cu PNL și UDMR.

„Lumea trebuie să fie atentă atunci când vorbește despre ‘fără penali în funcții publice’ pentru că acum se poate pune problema în ceea ce privește pe cei care au promovat acest proiect, cei de la USR. Sunt foarte multe dosare penale în pregătire, chiar la DNA, împotriva celor de la USR, mai ales în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în pandemie, plandemie”, a mai transmis profesorul universitar, pentru sursa citată.

Haos în USR. Excluderi și demisii pe bandă rulantă

Anchetele din cadrul DNA sunt „cireașa de pe tort” pentru USR. Partidul aflat în cădere liberă în sondaje se confruntă cu scandaluri interne de amploare.

Cele mai recente afirmații în contextul scandalului userist vin din partea parlamentarului Irineu Dărău. Tânărul senator a vorbit despre un posibil val de demisii și excluderi.

Mai mult, USR a primit o puternică lovitură în această săptămână. Cristi Dănileț, judecătorul pe care l-a propus la CCR, a fost exclus de la CSM.

Back to top button