CNCD ar trebui desființat, poliția gândirii nu își are locul într-o democrație – CURIERUL ROMÂNESC
Distribuți acest articol

De ce te-ai opune la înființarea unei comisii pentru aflarea adevărului într-un caz desprins parcă dintr-un război. Zeci de pacienți operați au fost mutați în plină noapte dintr-un spital de excelență din Capitală pentru transformarea acestuia în unitate suport pentru covid-19. PNL și USR-PLUS fac zid în jurul lui Vlad Voiculescu și tuturor celor care au dat ordinul acesta abuziv.

Marți, 4 mai, va fi supusă votului inițiativa Alianței pentru Unirea Românilor privind înființarea Comisiei „Foișor”, a anunțat copreședintele AUR Claudiu Târziu, precizând că partidul său a propus ca șefia acestei comisii să fie atribuită PNL, PSD și USR-PLUS. „De ce? Pentru că românii trebuie să afle adevărul, indiferent de formațiunea care se află vremelnic la putere”, a punctat acesta.

Votăm PENTRU înființarea Comisiei Foișor. Vrea sau nu majoritatea guvernamentală să se facă dreptate pentru români? Astăzi, în a treia zi de Sfintele Paşti, la votul din Senat, vom afla dacă partidele din coaliţie doresc sau nu aflarea adevărului despre cazul Foişor Până una-alta, în cadrul dezbaterilor desfăşurate săptămâna trecută în plen, senatorii Puterii au ripostat faţă de propunerea de înființare a comisiei de anchetă în privința evacuării şi transferului pacienţilor din Spitalul Foișor”, a declarat Claudiu Târziu.

Totodată, în cadrul dezbaterii din plenul Senatului, Rodica Boancă, senator AUR, a enumerat suspiciunile de abuzuri care planează asupra fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, precum și asupra șefului DSU, Raed Arafat:


Distribuți acest articol