Actualitate

AUR, regele incontestabil al atenției online, depășind PSD de trei ori

AUR se evidențiază prin abilitatea lui George Simion de a crea o imagine foarte puternică pentru partid. El este singurul politician care reușește să fie și influencer în același timp.

Dacă ar dori, ar putea câștiga bani din conturile sale de social media, dar George Simion se concentrează în continuare pe mesajul său și are o strategie bine gestionată în mediul online.

Acesta este motivul pentru care este mereu în topul politicienilor cu cele mai citite poziții publice.

Este important să menționăm că întreaga piață media este în schimbare, iar George Simion și AUR au o expunere semnificativă, cu un sprijin de aproximativ 25%.

În absența unui PNL puternic, AUR ocupă prima poziție în atenția publicului.

În ceea ce privește PNL, Miron Mitrea consideră că acesta este aproape invizibil în ochii electoratului, cu excepția a două persoane care au o oarecare vizibilitate:

Nicolae Ciucă și, într-o oarecare măsură, Rareș Bogdan.

Partidul în sine pare să fie inexistent.

AUR se situează în fruntea acestui clasament, având o prezență pe media socială de aproximativ trei ori mai mare decât PSD-ul condus de Ciolacu, care se află pe locul doi, iar PNL este mult în urma lor.

Miron Mitrea a discutat și despre impactul măsurilor anunțate de Marcel Ciolacu, cum ar fi reducerile din administrație și creșterile posibile de taxe, care pot duce la tensiuni în cadrul coaliției.

Cu toate acestea, el nu crede că cineva ar fi atât de iresponsabil încât să rupă coaliția. Miron Mitrea a conchis că politicienii nu trebuie să se aștepte să fie lăudați, indiferent de deciziile pe care le iau.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button