Actualitate

AUR propune construirea de spitale TIP prin CNI: în maxim 4 ani putem avea 47 de spitale

AUR vine cu o soluție la actuala criză sanitară.

La Constanța un nou spital a luat foc și au existat morți și victime.

Spitalele sunt vechi, depășite moral și fizic, șanse ca să se îndeplinească condițiile minime de funcționare nu există indiferent de câte investiții se vor face. Sunt situații multe în care coridoarele nu îndeplinesc condițiile de evacuare, motiv pentru care pacienții sunt scoși pe geam, iar alții rămân mistuiți în flăcări.

Cum poți face dintr-un coridor de 1.20m unul de 2.50m? Vă spunem noi, nu există nici o variantă.

AUR propune construirea de spitale Tip, așa cum s-au construit și sălile de sport pentru școlari. În acest sens există cadrul legal și procesul poate începe chiar de astăzi, singura problemă o reprezintă alocarea de bani pentru desfășurarea unui program național de investiții în spitale noi realizate prin CNI-Compania Națională de Investiții.

Cu un astfel de program în mai puțin de 4 ani am putea avea 47 de spitale județene care să asigure toate condițiile necesare și în care instalația electrică să facă față. La clădirile existente există depășiri și de trei sau de patru ori ale capacității, motiv pentru care instalația și echipamentele se supraîncălzesc și uneori chiar iau foc.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button