Tupeu de borfaș: Lucian Bode să își dea demisia… nesimțitule
Distribuți acest articol

Lucian Bode, actualul ministrul de Interne, a găsit probabil cel mai potrivit om pentru conducerea Direcției Generale Anticorupție (DGA). Un fost șef al Poliției Românie, care s-a întâlnit noaptea cu interlopii din clanul Duduianu, ajunge la conducerea DGA cu ajutorul ministrului de Interne, Lucian Bode. AUR denunță și critică o asemenea angajare în stil mafiot.

“Guvernul Cîțu continuă „rotirea cadrelor” în cel mai pur stil comunist! Liviu Vasilescu, fostul șef al Poliției Române, demisionat în septembrie 2020, după ce a fost filmat întâlnindu-se pe ascuns, în miez de noapte, cu interlopii din clanul Duduianu, a fost numit acum la conducerea Direcției Generale Anticorupție.” se arată în mesajul postat pe Facebook de partidul AUR.

În poliție există numeroși ofițeri tineri și competenți, dar ei nu au loc de oamenii sistemului politico-interlop, promovați de PSD și menținuți, iată, de PNL. Domnule ministru Bode, vă întrebăm: chiar nu ați putut găsi în Ministerul de Interne un profesionist nepătat de asemenea „contacte” cu interlopii? Sau nu cumva toată conducerea ministerului este o încrengătură de legături mafiote, singura diferență dintre capii Internelor și capii interlopilor fiind că aceștia din urmă nu ies la pensie la 45 de ani?” scrie AUR pe Facebook.


Distribuți acest articol