Actualitate

AUR cere demiterea lui Florin Cîțu: „Îl caută recuperatorii în America din cauza datoriilor, iar el vrea să salveze economia României?”

Partidul Alianța pentru Unirea României spune că Florin Cîțu nu poate salva economia României cât timp nu a reușit să își plătească propriile datorii și cere coaliției PNL-USRPLUS-UDMR să îi retragă sprijinul politic lui Florin Cîțu și să vină în fața Parlamentului cu un nou premier.

„Cum să salveze unul precum Cîțu economia, dacă el nu a fost în stare să își plătească datoriile și americanii au trimis recuperatori pe urmele lui? Asta-i România normală, a lucrului bine făcut? Cu un președinte de țară și o alianță de guvernare care fac scut în jurul unui premier penal?”, scriu cei de la AUR, duminică seara, pe pagina de facebook.

La 6 ani după plecarea din SUA, pe 21 iulie 2008, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button