Actualitate

AUR cere demisia lui Cătălin Drulă, după ce zeci de copii au fost abandonați într-un tren care a staționat 8 ore, fără apă și aer condiționat

Conducerea unui minister nu se poate face de pe Facebook și alte rețele de socializare. Dacă luăm postările din ultima lună, vedem cum Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, are câteva zeci de promisiuni pe subiectul infrastructură în România, dar în realitate lucrurile se miscă foarte încet, exact cum ne-a obișnuit vechea clasă politică din ultimii zeci de ani.

„Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor solicită demisia ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, ca gest minim şi firesc de asumare a responsabilităţii, în condiţiile în care noaptea trecută trenul Mangalia – Arad, având printre pasageri 30 de copii care se întorceau dintr-o tabără, au fost nevoiţi să staţioneze timp de nouă ore în plin câmp. Fără apă, fără mâncare, fără aer condiţionat!”, se arată într-un comunicat de presă.

„În orice ţară din lumea civilizată, factorul suprem de decizie din cadrul Ministerului Transporturilor ar fi trebuit deja să-şi fi dat demisia sau să fie demis. S-a întâmplat în numeroase alte cazuri când, pentru evenimente cu un impact mult mai mic, miniştrii şi-au asumat şi au plecat acasă”, susţine Târziu.

La rândul său, copreşedintele AUR George Simion reproşează ministrului Transporturilor „lipsa unei viziuni de reformă autentică” şi afirmă că infrastructura feroviară este un „adevărat punct nevralgic” pentru România.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button