AUR: Cât de credibilă mai este presa din România?

Presa și-a uitat rolul pe care îl are în societate și a devenit o biată dobitoacă din ograda partidelor politice care au jefuit România în ultimii 32 de ani. Potrivit Europa Liberă, PSD, PNL și USR au plătit milioane de euro pentru presă și propagandă. Presa română a devenit agenție de partid.

Partidul AUR nu a cheltuit nici un leu din banii românilor și a depus mai multe proiecte de lege pentru eliminarea acestor subvenții nesimțite care golesc bugetul de stat. Toate proiectele AUR au fost respinse de partidele sistemului: PSD, PNL, UDMR și USR.

Președintele AUR, George Simion, se întreabă cât de credibilă mai este presa din România în aceste condiții.

„Cât de credibilă mai este presa din România? O bună parte din taxele plătite de români sunt alocate partidelor politice sub forma unei subvenții publice, care se acordă în funcție de numărul de voturi primite la alegeri. PSD, PNL și USR dau o mare parte din acești bani pentru propagandă sau promovarea audioviziuală(TV), în presa scrisă sau online. Partidul prezentat ca „extremist”(AUR) de presa plătită de celelalte partide, încasează subvenție de la bugetul de stat dar nu a cheltuit nici un leu din ea.”, afirmă liderul AUR.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Guvernatorul Mugur Isărescu nu va simți criza economică – Are venituri anuale de 1,16 milioane lei din salariu și pensie
Next post Klaus Iohannis merge înainte cu Guvernul Ciucă: „Nu aș recomanda evaluări în mijlocul crizei”