Distribuți acest articol

Mii de luminițe are bradul cumpărat de primărie, se laudă pe Facebook Călin Bibart, primarul din Arad. Adevăraul este că locuitorii au nevoie de asemenea achiziții, mai ales în această perioadă. Anunțul primarului nu a rămas fără ecou. Dacă unele persoane susțin inițiativa lui Călin Bibart, altele spun că banii ar fi putut fi folosiți pentru lucruri mai importante.

Călin Bibart, primarul din Arad, a cumpărat un brad artificial care are o înălțime de 20 de metri și o bază de șapte metri. Copacul urmează să fie folosit pentru ornarea orașului cu ocazia Crăciunului.

„Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, împodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani! Acum doar probăm modelul la scară redusă. Așteptăm opinii! Pentru frumusețea viitoarelor Sărbători”, a scris Călin Bibart.


Distribuți acest articol