Actualitate

Au făcut o Lege a Turnătorilor, exact ca în comunism. Cine toarnă este premiat

Parlamentul României a făcut o lege a turnătorilor,exact ca în comunism. Românii sunt îndemnați să se toarne ei sub diverse pretexte. Sigur că turnătorii din comunism făceau acest lucru din patriotism și dintr-o lege care avea la bază patriotismul.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind protecţia avertizorilor în interes public.

„Analizând conţinutul normativ al Legii privind protecţia avertizorilor în interes public în vederea asigurării transpunerii adecvate a Directivei (UE) 2019/1937, precum şi ţinând cont de recunoaşterea europeană a instituţiei avertizorului în interes public şi a contribuţiei acesteia la crearea unei culturi a transparenţei şi a responsabilităţii democratice, apreciem că unele dintre soluţiile legislative propuse se impun a fi reanalizate de către Parlament”, a precizat şeful statului în cererea de reexaminare.

Probabil peste 25 de ani vom da o lege prin care turnătorii de astăzi să nu mai aibă acces la funcțiile publice și să își asume că sunt turnători. Nimic nu s-a schimbat în România în ultimii 32 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button