Actualitate

Au demolat tot ce au construit bun părinții noștri. Ion Iliescu: crime împotriva umanității

Au demolat tot ce au construit bun părinții noștri.

Peste 1.000 de mari fabrici au fost distruse, demolate după 1990. România era a 10-a țară industrializată a lumii.

În 1989 țara nu mai avea nici o datorie, părinții noștri au plătit tot, nu comunismul , nu președintele de atunci.

Dar Nicolae Ceaușescu a fost ucis, așa a fost comanda. Le-a fost frică că sistemul ar fi rezistat dacă el nu murea. Nu a fost nici un proces, a fost o bătaie de joc, o mascaradă. Acuzator au fost și judecători, nu a fost nici un proces, a fost o execuție. Nu spunem că nu ar fi vinovat de ceva, dar judecata să decidă corect.

Este vorba despre oamenii lui Ion Iliescu, dornici să aplice învățăturile lui Lenin: distruge tot și o iei de la capăt.

Procurorii au găsit suficiente probe că Revoluția a fost o Lovitură de Stat și că peste 1.000 de români au murit pentru ca Ion Iliescu să își construiască cariera politică pe crimă.

Dar tot ce vedem astăzi ca sistem politic este construit pe ceea ce a fost atunci, acest sistem apară pe criminalii de atunci.

Nu vom obține niciodată dreptatea. Justiția din România merge greu spre deloc. Marii criminali sunt liberi iar adevăratele valori sunt executate public de presa plătită.

Aproape 50 de milioane de lei au ajuns în presa plătită din România în primele 6 luni ale lui 2022. Această presă a tăcut , nu a spus nimic despre faptul că formatorilor PSD, nașul PSD, este acuzat de crime împotriva umanității. Exact cum se întâmplă în Africa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button