Distribuți acest articol

Adevărul.RO și Realitatea TV și-au dat mâna și au asigurat o maximă vizibilitate unui Fake News promovat de către PSD Vaslui.

Materialul de presă a fost rostogolit apoi de toate site-urile afiliate cum ar fi g4media.ro și altele.

Peste 50 de milioane de euro au acordat partidele politice subvenție publică acestor televiziuni. Ele nu au reușit să țină partidul AUR în parlament și au fost certate de către mișeii care au dat banii românilor pe prostii mediatice.

Supărarea este mare deoarece George Simion și partidul AUR au construit o rețea online de susținători care bate orice televiziune din România. În timp ce Realitatea TV se zbate la limita falimentului cu jurnaliști mai mult de improvizație decât de profesie, internetul oferă o libertate extraordinară noii formațiuni politice și o expunere de o sută de ori mai mare.

Adevărul.RO și Realitatea TV au devenit vârf de lance în promovarea unui Fake News în care un lider al PSD, membru al unui clan interlop, se pretinde a fi membru și șef de filială la partidul AUR. Sigur că informația nu este una reală și românii știu acest lucru, însă deontologia în jurnalism a devenit mai mult o amintire de când foști vânzători la tarabă sunt puși pe ecran pe post de specialiști.

Dar comanda politică este comandă politică.


Distribuți acest articol