Actualitate

Asaltul lui Simion asupra guvernului: miniștrii „au fugit precum șobolanii”

Asalt al lui George Simion împreună cu parlamentarii AUR asupra Guvernului României.

Mai mulți parlamentari AUR împreună cu președintele George Simion s-au prezentat în această seară la clădirea Guvernului, acolo se desfășura o ședință curentă.

George Simion a cerut să se vadă cu premierul Nicolae Ciucă(acuzat în spațiul public de plagiat) pentru a primi explicații cu privire la provocările Ungariei din aceste zile:

„Vreau să merg la ședința de guvern din această seară. Sunt ales al românilor iar guvernul se află sub control parlamentar. Aș dori să mă uit în ochii lui Nicolae Ciucă și să îmi explice de ce ține UDMR la guvernare, un partid care în alte state ar fi fost scos afară deoarece ar fi catalogat drept partid terorist” a declarat George Simion.

El a cerut PNL și PSD să scoată UDMR de la guvernare deoarece promovează separatismul pe criterii etnice. Pentru că George Simion era în fața guvernului miniștrii au fugit de la ședință pe o ușă din spate: le-a fost frică să dea ochii cu Simion.

„Au fugit ca șobolanii prin spate, se pare că le este frică să dea ochii cu mine. Vreau să mă văd cu președintele PSD și pe cel al PNL și să îmi explice de ce țin UDMR la guvernare dacă pot conduce și fără ei” a declarat George Simion.

Back to top button