Distribuți acest articol

Aripa PDL din PNL se duce după Florin Cîțu, adică cum știe mai bine: unde este cașcavalul. Ludovic Orban nu prea corespunde profilului deoarece este un om prea curat ca să fie de nasul lor.

Raluca Țurcan a fost unul dintre valeții lui Blaga și a lui Băsescu. Toată viața a lucrat la stat și nu prea știe ea cum este cu munca. Acum se bagă și în bătălia internă din PNL și îl susține pe Florin Cîțu în lupta sa pentru putere cu Ludovic Orban.

“Este nevoie de curaj în acţiunea politică pentru a produce o schimbare de substanţă în România şi de aceea am decis să îl susţin pe Florin Cîtu în competiţia pentru conducerea Partidului Naţional Liberal. Sper să fie o competiţie politică fair-play, cu o dezbatere centrată pe proiecte, iar, în final, să fim uniţi, toţi membrii PNL, în jurul direcţiei înainte pe care o decidem la Congres. Îi doresc succes lui Florin Cîţu şi îl asigur de sprijinul meu, iar colegilor mei, din partid şi de la guvernare, le doresc şi ne doresc curaj, să facem ceea ce românii aşteaptă de la noi”, a scris Turcan, pe Facebook.

“Din punctul meu de vedere, nu cred că mai este un secret pentru nimeni mă bucur de faptul că premierul României, Florin Cîţu, şi-a anunţat candidatura. Cred cu sinceritate că este omul care poate duce partidul la nivelul următor, mulţumindu-i domnului Orban pentru lucrurile bune pe care le-a făcut, dar, în politică, întotdeauna, discutăm despre viitor, iar Florin Cîţu poate reprezenta viitorul pentru PNL, cu o echipă puternică cu toţii membrii PNL, pentru că inspiră, are proiecte, a demonstrat în actul de guvernare şi cred eu că cu el preşedinte PNL şi România va avea de câştigat”, a declarat Emil Boc, duminică, la finalul Consiliului Naţional al PNL.


Distribuți acest articol