Actualitate

Arhiepiscopul Vigano, fostul Nunțiu Papal la Washington intervine pentru Trump: America se află în mijlocul unei „fraude electorale colosale”. „Trebuie să ne rugăm ACUM pentru o înfrângere umilitoare a forțelor răului”

Arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò, fostul nunțiu papal în Statele Unite, pedepsit de Papa cu pensionarea forțată pentru criticile la adresa unei Bisericii Catolice Paralele, comparabile cu Deep State, își continuă ofensiva împotriva „forțelor întunericului”, cum afirmă el, care, în aceste zile, încearcă să pună stăpânire pe America, prin modul în care se încearcă fraudare alegerilor și scoaterea din joc a președintelui Donald Trump. Site-ul LifesiteNews, care a promovat și celebra SCRISOARE DESCHISĂ adresată  președintelui Trump de arhiepiscopul Viganò privind planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19, publică un nou text semnat de cardinal. Mai exact, un mesaj scris pe 4 noiembrie 2020, în aceste zile în care soarta Americii, și nu numai, atârnă de un fir de ață, când până acum cea mai consolidată democrație a lumii este amenințată de puteri oculte care pregătesc ceea ce a intrat deja în vocabularul Plandemiei drept ”Marea Resetare”.

Publicăm mesajul integral al arhiepiscopului Vigano:

Dragi frați și surori,

În calitate de creștini devotați și cetățeni credincioși ai Statelor Unite ale Americii, aveți îngrijorări profunde și sincere privind soarta țării iubite, în aceste momentee în care rezultatele finale ale alegerilor prezidențiale sunt încă incerte.

Știrile despre frauda electorală se înmulțesc, în ciuda încercărilor de toată rușinea ale presei mainstream de a cenzura adevărul faptelor pentru a oferi un avantaj candidatului lor. Există state în care numărul voturilor este mai mare decât numărul alegătorilor; altele în care votul prin corespondență pare să fie exclusiv în favoarea lui Joe Biden; altele în care numărarea buletinelor de vot a fost suspendată fără motiv sau unde s-a descoperit o manipulare senzațională. Dar ÎNTOTDEAUNA și NUMAI împotriva președintelui Donald J. Trump, ÎNTOTDEAUNA și NUMAI în favoarea lui Biden.

În realitate, de luni de zile asistăm la un picur continuu de știri împleticite, de informații manipulate sau cenzurate, de infracțiuni care au fost trecute sub tăcere sau acoperite în fața dovezilor izbitoare și a mărturiilor irefutabile. Am văzut Deep State organizându-se cu mult timp înainte pentru a face acum cea mai uriașă fraudă electorală din istorie, pentru a se asigura de înfrângerea omului care s-a opus cu vehemență instituirii Noii Ordini Mondiale dorită de copiii întunericului. În această bătălie nu ați eșuat, așa cum este datoria voastră sacră, să vă aduceți propria contribuție fiind de partea Binelui. Alții, robiți de vicii sau orbiți de ura infernală împotriva Domnului nostru, au fost de partea răului.

Să nu credeți că copiii întunericului acționează onest și să nu fiți scandalizați dacă acționează prin înșelăciune. Credeți probabil că urmașii lui Satana sunt sinceri, sinceri și loiali? Domnul ne-a avertizat împotriva Diavolului: „Voi sunteți din tatăl vostru diavolul și vreți să faceți poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni și nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăiește minciuna, grăiește dintru ale sale, căci este mincinos și tatăl minciunii ”(Ioan 8:44).

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button