Arbitri din Republica Moldova, la un meci din cadrul Europa Conference League ~ InfoPrut
Distribuți acest articol

O brigadă de arbitri din Republica Moldova va conduce un meci din cadrul Europa Conference League, a anunțat UEFA, Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal.

Instituția a comunicat Federației Moldovenești de Fotbal delegarea unor oficiali din Republica Moldova pentru manşa retur din a treia etapă preliminară în Liga Campionilor şi Europa Conference League, anunță TVR Moldova.

Echipa de arbitri în frunte cu centralul Dumitru Munteam şi asistenţii Victor Mardari, Vasili Ermișchin şi al patrulea oficial Piotr Stoianov, va oficia la meciul din cadrul Europa Conference League, FC Soci (Rusia) – Partizan Belgrad (Serbia), programat pe 5 august la stadionul Fisht din Sochi.

Vladimir Antonov  va fi observator de arbitri UEFA la meciul din cadrul Ligii Campionilor, Spartak Moscova (Rusia) – Benfica Lisabona (Portugalia), programat pe 4 august, la stadionul Spartak din Moscova.

Alina Capatana va îndeplini funcţia de delegat UEFA la meciul din cadrul Europa Conference League, AEL (Cipru) şi Qarabag (Azerbaidjan), care se va juca pe 5 august, la AEK Arena din Larnaca.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol