Actualitate

,,Antrenorul de genii”, candidat de AUR pentru România

Florian Colceag, numit și antrenorul de genii, se află pe lista Parlamentului României din partea Alianței pentru Unirea Românilor. Decizia vine după ce activistul civic Dan Tanasă a decis să facă același pas și să se alăture noului partid pe scena politică.

Florian Colceag este unul din cel mai importanți profesori din România. I se spune antrenorul de genii, deoarece în cariera sa profesională a reușit să pregătească sute de copii care au avut performanțe senzaționale la nivel național și internațional.

Florian Colceag răspunde astfel apelului la unitate lansat de George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor.

Deși îi place să se recomande ca îndrumător al tinerilor și profesor de matematică, Florian Colceag este doctor în economie, specialist în modelare matematică, preşedinte al Institutului Român pentru Studii şi Cercetări Avansate Gifted Education, dar și membru al Clubului de la Roma, potrivit fundatiaciprianmarica.ro.

Profesorul Florian Colceag este considerat părinte spiritual de foarte mulți tineri supradotați pe care îi testează, îi sprijină și îi promovează de la începutul anilor ‘90. Dorința sa cea mai mare este ca tinerii supradotați care obțin diplome prin muncă asiduă la competiții din toată lumea și de la universități prestigioase să poată reveni în țară unde să își construiască cariera în domeniul ales.

Colceag se implică în permanență în procesul de schimbare a mentalităţilor din sistemul educaţional românesc actual. Reușește să valorifice potenţialul copiilor şi abilităţile acestora, să dezvolte talente şi sensibilităţi native. Elevii pe care „antrenorul de genii” îi pregătește și călăuzește pentru olimpiadele naționale și internaționale de matematică obțin anual numeroase medalii de aur.

AUR propune oameni tineri în politică, peste 75% din candidați având o medie de vârstă mai mică de 35 de ani. Acesta este motivul pentru care AUR este considerat partidul tinerilor patrioți români.

 » sursa: www.infoPrut.RO

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button