Actualitate

Antonio Andrusceac, vicepreședinte AUR, cel mai performant consilier local din România

Antonio Andrusceac, vicepreședinte AUR, este absolvent al Universității din București cu studii de licență și master în management și asistență socială. Are o bogată experiență în administrație publică ocupând funcția de consilider atât la nivel central, cât și local.

Pe lângă acestea, Andrusceac este un activist civic cunoscut, acesta fiind premiat inclusiv de Patriarhia Română pentru proiecte sociale pe care le-a derulat de-a lungul timpului.

„Valorile mele sunt credința, eu fiind și absolvent de teologie și un creștin practicant. M-am implicat în crearea de cantine sociale din banii mei proprii și ai familiei mele. Am participat la restaurarea unor opere de artă de pe teritoriul Bucureștiului cu o semnificație religioasă”, a declarat vicepreședintele AUR într-o scurtă prezentare.

„Am participat în mod direct și am susținut performanța unor copii de la Căminul Pasărea ai căror părinți au fost obligați de condițiile economice din ultimii 30 de ani să-și părăsească țara și familiile”, a mai pus Andrusceac.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button