Actualitate

ANTICIPATE. Președintele George Simion: să se teamă, în toamnă venim cu propriul guvern. Cu hoții nu guvernăm

Președintele George Simion: „să se teamă, în toamnă venim cu propriul guvern. Cu hoții nu guvernăm”.

Sunt afirmațiile făcute de către președintele AUR George Simion.

Coaliția stă să se rupă și AUR dorește să vină cu o soluție pentru România. Această soluție nu trebuie să cuprindă nici un partid politic din cele care au guvernat țara de până acum.

România se împrumută astăzi la dobânzi de aproape 9%, cele mai mari din Europa. Creditorii nu mai au încredere că PSD și PNL pot conduce țara și acest lucru se vede prin valoarea dobânzilor.

George Simion a lansat și un apel către românii care doresc să se implice în politică și îi invită să candideze pe listele AUR. Pentru a putea face acest lucru este suficient să se înscrii pe o pagină a partidului.

Pentru a putea acoperi cheltuielile statului BNR a făcut o infuzie de masă monetară care a dus la explodarea prețurilor. Banii nu s-au dus în investiții, așa cum este normal, banii s-au dus în plata cheltuielilor mari ale statului.

„Cu PSD și cu PNL nu putem guverna, acest lucru este clar. AUR nu are nevoie de doar 35% voturi, AUR are nevoie de o majoritate care să ne permită să facem schimbări importante în țară. Acest lucru nu mai depinde de noi, depinde de români. Va trebui să îi informăm corect ca să aleagă corect” a susținut liderul AUR, președintele George Simion.

Varianta alegerilor anticipate este pusă pe masă pentru că AUR are nevoie de o majoritate parlamentară pentru a putea conduce Țara. Dacă te aliezi cu hoții de la PSD și cu hoții de la PNL nu vei putea schimba nimic. România se află astăzi într-o profundă criză economică și socială. Țara pare să nu fie guvernată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button