Actualitate

Andrei Năstase, mobilizare la vot pentru Maia Sandu ~ InfoPrut

Liderul PPDA, Andrei Năstase, fost candidat la alegerile prezidenţiale, îşi îndeamnă susţinătorii şi alegătorii să iasă la vot pe 15 noiembrie şi să voteze candidatul pro-european Maia Sandu.

„Vă încurajez să ieşim la vot pe 15 noiembrie. Să nu stăm acasă, să ieşim să votăm Maia Sandu şi să dăm un nou început Republicii Moldova, Nu va fi uşor, dar eu zic că nu pot ei fura cât putem noi vota. Vă îndemn pe toţi să ieşim la vot”, a declarat Andrei Năstase într-un live pe pagina sa de Facebook.

Astfel, Năstase îndeamnă cetățenii să fie raționali și să nu mai asculte „pe cei care au pus gând rău Republicii Moldova”.

„Duminică dimineața să ne luăm familiile, frații, surorile și încet să ne îndreptăm spre secțiile de votare din țară și din diaspora, de oriunde ne-am afla, mergem și votăm împotriva lui Igor Dodon și pentru candidatul proeuropean Maia Sandu. Asta trebuie să facem”, a mai adăugat politicianul.

Amintim că duminică vor avea loc alegerile prezidențiale din turul 2, între Maia Sandu, candidata PAS, și Igor Dodon, candidat independent susținut de PSRM. În urma primului tur, niciun candidat nu a obținut majoritatea voturilor, astfel, conform Codului Electoral, persoanele poziționate pe primele două poziții vor participa în cel de-al doilea tur. Cei doi contracandidați au mai concurat pentru fotoliul de președinte în 2016, la fel calificându-se ambii în turul doi.

 » sursa: www.infoPrut.RO

Back to top button