Distribuți acest articol

Secretarul de stat din Ministrul Sănătăţii Andrei Baciu a afirmat, luni seară, că implicarea tuturor cultelor religioase din România, artiştii, sportivii şi orice alte personalităţi care pot duce mesajul despre vaccinare la cât mai multe persoane este benefică pentru campania de vaccinare a guvernului.

”Implicarea tuturor cultelor religioase din România a fost esenţială în demararea campaniei de vaccinare şi permiteţi-mi pe această cale să le transmit toată recunoştinţa şi mulţumirea noastră pentru tot efortul pe care l-au făcut. Realmente, au jucat un rol esenţial în transmiterea informaţiilor corente, pentru că asta a fost una dintre problemele esenţiale”, a declarat Andrei Baciu.

”O să intensificăm acţiunile de comunicare. Motivul pentru care nu am făcut-o până acum şi o să o facem în perioada următoare este că aceste lucruri trebuie făcute simetric cu campania de vaccinare, pentru că altfel creezi aşteptări pe care nu le poţi împlini. Nu am avut suficient de multe doze până acum”, a mai declarat Baciu.


Distribuți acest articol